Wat je moet doen als je niet een grotere iPhone wilt

0

Groter en beter dat zijn de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Het zijn prachtige toestellen geworden en uit de eerste berichtgevingen worden de toestellen goed ontvangen bij de consumenten. De eerste consumenten hebben waarschijnlijk de iPhone 6 of iPhone 6 Plus al vooruit besteld en kunnen niet wachten tot de nieuwe iPhone thuisbezorgd wordt.

Maar wat als je de nieuwe iPhone veel te groot vindt en je helemaal geen grotere iPhone wilt kopen. Gelukkig voor iedereen die de iPhone 6 of iPhone 6 Plus veel te groot vinden heeft Apple de iPhone 5s en de iPhone 5c in het assortiment gehouden.

De iPhone 5c, is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en het heeft dezelfde specificaties als de iPhone 5. Het toestel is onder andere uitgerust met een A6-chip, snelle draadloze voorzieningen, 8 megapixel iSight camera en iOS 8. Het toestel heeft een beeldschermdiagonaal van 4 inch. Je hebt de keuze uit de kleuren wit, roze, geel, blauw en groen. De iPhone 5c is een kleurrijk toestel maar je kunt ook gaan voor het vorige vlaggenschip de iPhone 5s. Prijs 399 euro met 8GB opslag.

De iPhone 5s is nu precies een jaar oud en het is verkrijgbaar in de kleuren Space Grey, Silver en Gold. Het toestel is voorzien van een snellere chip dan de iPhone 5c. Het heeft een A7-chip, Touch ID, snelle draadloze voorzieningen, 8 megapixel iSight camera en het draait op iOS 8. Prijs 599 euro voor 16GB en 649 euro voor 32GB.

Dus wil je niet aan de grote iPhone dan heb je altijd nog de keuze om één van deze twee toestellen aan te schaffen.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Comments are closed.