iPhone 6 Release Datum

iphone 6 onderkantApple heeft zijn nieuwe vlaggenschip gepresenteerd en de eerste landen kunnen het toestel al vanaf 12 september bestellen en vanaf 19 september worden de eerste toestellen uitgeleverd. Nederland behoort helaas niet tot de eerste uitrol van de iPhone 6 Plus. De release datum voor Nederland staat gepland voor 26 september 2014.

De iPhone is een immens populair toestel en iedereen die ontzettend graag de iPhone 6 Plus of iPhone 6 wil kopen kan niet wachten tot het moment dat het toestel te koop is in Nederland. Het toestel wordt naar alle waarschijnlijkheid 26 september verkrijgbaar in Nederland maar het is nu al mogelijk om het toestel vooruit te bestellen bij een aantal telecom webwinkels.

Pre-order je iPhone 6 Plus hier

Wil je als eerste in het bezit zijn van de geweldige iPhone 6 Plus? Bestel vandaag alvast de iPhone 6 Plus bij één van de onderstaande telecom webwinkels.

  • Belsimpel.nl
  • Studentmobiel.nl
  • GSMwijzer.nl

Je hebt de mogelijkheid om het toestel met een mobiel telefoon abonnement te bestellen en zonder een mobiel telefoon abonnement. Bekijk de mogelijkheden en ontvang iPhone 6 Plus vanaf 26 september in huis.