Een refurbished iPhone 6

0

Wil je een nieuwe iPhone 6 aanschaffen, maar wil je niet zoveel betalen? Er is een manier waardoor dit kan. Je kunt dit doen door een refurbished iPhone 6 te kopen! Het aanschaffen van een refurbished iPhone 6 scheelt je ongeveer 300 euro.  Je hebt hierdoor een nieuwe telefoon voor de prijs van een tweedehands telefoon!

Wat is een refurbished iPhone?
Een refurbished iPhone is een telefoon die volledig is nagekeken is op defecten en mankementen. Vervolgens zijn deze defecten en mankementen verholpen, zodat het weer een nieuwe telefoon is. De iPhone krijgt een nieuwe behuizing, zodat de telefoon helemaal krasvrij is. Daarnaast worden de stukke knoppen vervangen en wordt de telefoon van binnen schoongemaakt. De batterij van de telefoon hoeft niet kapot te zijn om vervangen te worden, de batterij wordt namelijk hoe dan ook vervangen, zodat de iPhone weer lang mee kan. Doordat de iPhone volledig gereviseerd is, is de iPhone niet te onderscheiden van een nieuwe telefoon en gaat die net zolang mee als een nieuwe telefoon.

Specificaties

De iPhone 6 beschikt onder andere over een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een scherm van 4,7” en een dual core processor. Een refurbished iPhone 6 heeft dezelfde specificaties als een nieuwe iPhone 6. Aan de wordt namelijk niets aan gedaan. Aan de kleur van de telefoon en aan het opslaggeheugen verandert er ook niets. De refurbished iPhone 6 is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en spacegray en met een opslaggeheugen van 16GB, 64GB en 128GB. Aan de software van de refurbished iPhone 6 wordt wel wat gedaan. De refurbished iPhone 6 wordt namelijk uitgerust met de nieuwste IOS, zodat de telefoon weer helemaal up-to-date is.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Comments are closed.