iPhone 6(S) Plus Prijs

iphone 6 plus  kleurenDe iPhone 6 zal in Nederland vanaf 26 september samen met de iPhone 6 Plus verkrijgbaar worden. Het grote verschil tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus is het beeldschermformaat. iPhone 6 Plus heeft een 5,5 inch beeldscherm en iPhone 6 heeft een 4,7 inch beeldscherm. Apple heeft 9 september jl. het toestel aangekondigd en vanaf 12 september is het toestel in sommige landen al te bestellen. Apple heeft plannen om beide modellen van iPhone 6 aan het eind van 2014 beschikbaar te maken in meer dan 100 landen.

De iPhone 6 Plus is voorzien van een 5,5 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, dit is een Full HD display. Het aantal pixels per inch komt neer op 401. De kijkhoek van het beeldscherm is aanzienlijk verbeterd en dat komt omdat Apple gebruik maakt van dual-domain pixels.

Zowel de iPhone 6 als de 6 Plus zijn uitgerust met een Apple A8 64-bit chip en een M8 beweging co-processor voor nog betere presentaties dan de chipset die bij de iPhone 5s gebruikt werd. Apple heeft geen vermelding gemaakt van het werkgeheugen maar wij gaan ervan uit dat het 1GB RAM als, zolang er hier niets over bekend gemaakt wordt.

Prijs van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus

Media oktober 2015 zal vermoedelijk de iPhone 6S en 6S Plus in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze toestellen zullen in september aangekondigd worden door Apple en zullen op verschillende vlakken flink verbeterd zijn. De prijs van deze toestellen is op dit moment nog niet bekend, zodra de toestellen zijn aangekondigd en er iets bekend is lees je het hier!

iPhone 6 Plus heeft een nieuwe chip en dat is de NFC chip. De NFC-functionaliteit maakt het mogelijk om het nieuwe betalingssysteem van Apple te kunnen gebruiken, Apple Pay. Deze nieuwe methode van betalen combineert NFC en Touch ID, zodat je betalingen kunt verrichten met de iPhone 6 Plus. In eerste instantie hebben wij er in Nederland niets aan want Apple Pay is er eerst alleen voor de Verenigde Staten.

De iSight camera van de iPhone 6 Plus heeft een nieuwe sensor die beter om moet kunnen gaan met alledaagse fotografie. De iSight camera heeft ook enkele nieuwe functie’s zoals HD video opname en slow-mo video. De FaceTime HD Camera heeft eveneens een nieuwe sensor gekregen, waardoor je de mooiste selfies met de iPhone 6 Plus kunt maken.

De prijzen voor de iPhone 6 Plus zijn in Nederland vastgesteld per opslagcapaciteit. De getoonde prijzen voor de iPhone 6 Plus betreffen voor een los toestel. Het is natuurlijk ook mogelijk om het toestel in te combineren met een mobiel telefoon abonnement waardoor je het toestel goedkoop kunt kopen. De prijzen voor een los toestel zijn als volgt.

  • 16GB 799 euro
  • 64GB 899 euro
  • 128GB 999 euro