iPhone 6(S) Kopen

iphone 6 goldHet is lang geleden dat Apple onder grote druk stond tijdens een presentatie van een nieuwe iPhone. Dit jaar moest het Amerikaanse elektronica bedrijf wel indruk maken met de nieuwe iPhone want vorig jaar was er slechts een eenvoudige upgrade getoond. Daarnaast is de concurrentie moordend geworden en moest Apple wel alle zeilen bijzetten om de huidige gebruikers tevreden te houden en mogelijke nieuwe gebruikers warm te maken voor de iPhone.

Ook voor de nieuwe iPhone 6S en 6S Plus stond Apple weer onder grote druk van concurrenten. Of Apple er in is geslaagd, weten we in september van dit jaar. Wil je een iPhone 6S Plus kopen? Op deze pagina vergelijk je de beste aanbiedingen, abonnementen en prijzen voor losse toestellen!

iPhone 6 vs. iPhone 6 Plus

Voorafgaand aan het speciaal georganiseerd evenement van Apple werd er al druk gespeculeerd over de nieuwe iPhone en er werd zelfs voorzichtig gedacht aan niet één maar twee nieuwe vlaggenschepen. Apple heeft 9 september jl. vriend en vijand verbaast dat het daadwerkelijk met twee vlaggenschepen op de proppen kwam. Het betreft de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De beide toestellen zijn vrijwel identiek alleen is de iPhone 6 Plus groter en op sommige vlakken biedt het net iets extra’s.

Consumenten hebben nu de keuze of ze de iPhone 6 Plus kopen of juist kiezen voor de iPhone 6. Het grootste verschil tussen beide is het formaat van het beeldscherm. Apple heeft de iPhone 6 Plus een 5,5 inch beeldscherm gegeven en de iPhone 6 een 4,7 inch beeldscherm. Verder is er een verschil in de schermresolutie, zo heeft de iPhone 6 Plus een Retina HD Display met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels en de iPhone 6 Retina HD Display met een schermresolutie van 1334 bij 750 pixels. Zoals je aan de pixels kunt zien is het display van de iPhone 6 Plus velen malen beter, het is namelijk een Full HD display.

Qua andere interne specificaties zijn de twee toestellen nagenoeg identiek. De enige vraag die nog rest voordat je besluit welke iPhone je gaat kopen is, kies je voor het 4,7 inch model of voor het 5,5 inch model?

Koop de iPhone 6(S) Plus bij een provider of telecom webwinkel

De iPhone 6 Plus kun je vanaf heden kopen bij verschillende providers en telecom webwinkels. Als je de nieuwe iPhone gaat kopen heb je nog de keuze uit drie verschillende kleuren en interne opslagmogelijkheden. De kleur van het toestel heeft geen invloed op de prijs maar de keuze van de interne opslagmogelijkheden heeft wel invloed op de prijs als je de iPhone 6 Plus koopt. De mogelijkheden qua kleur die je hebt bij de aankoop zijn Space Grey, Silver en Gold. De keuze mogelijkheden voor de interne opslagmogelijkheden zijn 16, 64 en 128GB.

De prijzen voor de iPhone 6 Plus zijn als volgt:

  • iPhone 6 Plus 16GB 799 euro
  • iPhone 6 Plus 64GB 899 euro
  • iPhone 6 Plus 128GB 999 euro

De prijzen voro de iPhone 6S Plus en de iPhone 6S zullen bekend worden zodra Appel de toestellen officieel heeft aangekondigd!

Als je de iPhone 6 Plus wilt kopen heb je naast de keuze mogelijkheden ook nog de mogelijkheid om het toestel los te kopen of in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. De vermelde prijzen hierboven gelden wanneer je de iPhone 6 Plus los koopt. Koop je de iPhone 6 Plus met een mobiel telefoon abonnement dan zal de verkoopprijs aanzienlijk dalen.