iPhone 6 Plus Kleuren

iphone 6 plus kleuren achterkantApple kondigde de iPhone 6 Plus aan op het speciaal georganiseerd iPhone evenement op 9 september. Het toestel werd naast de 4,7 inch iPhone 6 gepresenteerd. iPhone 6 Plus is voorzien van een 5,5 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Apple noemt het nieuwe scherm een Retina HD-display. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn vrijwel identiek, de grootste van de twee heeft alleen een paar extra features zoals optische beeldstabilisatie (OIS). Onder de motorkap tref je een 64-bit A8 processor en een nieuwe M8 bewegings-coprocessor en een batterij met een lange levensduur.

Betere kijkhoek bij iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus is niet voorzien van een saffier kristal; beeldscherm, dit werd in de geruchten veel aangehaald. Echter, zowel de iPhone 6 Plus en de iPhone 6 zijn uitgerust met ion versterkte beeldschermen, die de algehele duurzaamheid moeten verhogen. De resolutie van de beeldschermen zijn aanzienlijk verbeterd ten opzichte van ouder iPhone generaties. De iPhone 6 Plus heeft een Full HD resolutie en je hebt nog nooit zo’n kijkervaring meegemaakt bij de iPhone. Beide toestellen zijn ook uitgerust met dual-domain pixels, dit zorgt ervoor dat de kijkhoek van de beeldschermen verbeterd is.

Kleuren iPhone 6S Plus

Het vermoeden is dat de iPhone 6S en 6S Plus in dezelfde kleuren als hun voorgangers beschikbaar zullen zijn. Zeker is dit nog niet, dit zal door Apple is september bekend gemaakt gaan worden. Zodra er meer bekend is lees je het op deze iPhone 6S site!

Nieuwe functies voor het beeldscherm

Omdat de iPhone 6 Plus beschikt over een 5,5 inch beeldscherm, heeft Apple twee nieuwe functies toegevoegd zodat het toestel goed bedienbaar is. De twee nieuwe functies zijn bereikbaarheid en Display Zoom. Met Display Zoom worden Apps en alle content vergroot en met bereikbaarheid wordt het scherm gehalveerd waardoor het toestel nog steeds met één hand te bedienen is. Naast deze twee functies is het ook mogelijk om de iPhone 6 Plus te gebruiken in Landscape Mode. Met deze modus kun je het beeldscherm ook horizontaal gebruiken in verschillende iOS 8 apps, dit verbeterd de productiviteit en gebruiksvriendelijk.

Welke kleur en opslagcapaciteit koop je?

De iPhone 6 Plus is in Nederland vanaf 26 september leverbaar. De dag na het iPhone event in het Flinter Centre werd de iPhone 6 Plus al bij verschillende telecom webwinkels aangeboden als pre-order. De iPhone 6 Plus wordt geleverd in Gold, Space Grey en Silver met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB en 128GB. Het nieuwe toestel met 5,5 inch beeldscherm is verkrijgbaar vanaf 799 euro.

Space Grey

De meest geliefde kleur van de iPhone 6 Plus zal ongetwijfeld Space Grey worden. De kleur was ook al het meest verkocht bij de iPhone 5s en dat heeft vooral te maken met het feit dat het een klassieke kleur is. Naast dat het een klassieke kleur is heeft het ook een chique uitstraling. iPhone 6 Plus Space Grey is tijdloos.

Gold

Bij de iPhone 5s introduceerde Apple de iPhone 5s Gold en zoals het ernaar uitziet is de kleur goed in de smaak gevallen want iPhone 6 Plus is wederom in Gold kleur te verkrijgen. Voor iedereen die een opvallende smartphone wil hebben is iPhone 6 Plus Gold het ideale toestel. De roestvrijstalen ring voor Touch ID is wederom van dezelfde kleur voorzien.

Silver

Naast de iPhone 6 Plus Space Grey en Gold is de kleur Silver ook wederom verkrijgbaar. Het is een mooie kleur voor iedereen die net iets anders wil dan de Space Grey kleur maar liever niet de Gold kleur wil kopen omdat dit net iets te gedurfd is. iPhone 6 Plus Silver heeft het voordeel dat krassen op de achterkant niet zichtbaar zijn want de onderliggende kleur is de kleur van aluminium.