Iphone 6, de populairste smartphone van deze tijd

0

Op 9 sepmber 2014, werd de iPhone 6 door Apple geïntroduceerd. Vanaf 20 september lag de iPhone 6 in de winkels en werd massaal verkocht. Maar wat is er nou zo bijzonder aan de Apple iPhone 6 en 6 plus?

De iPhone 6, de telefoon zelf
Op 20 september 2014 lag de nieuwste productie van Apple in de winkels in de landen: Verenigde Staten, Canada, Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, China, Japan, Australië, Singapore en Hongkong, de iPhone 6. 7 dagen later volgde de rest van de landen waar Apple actief is.

Het bestuuringstysteem van de iPhone 6 is het zelfde gebleven, IOS 8. Inmiddels is er al een update geweest voor IOS 9.2.1. Daar staat Apple bekend om, de IOS. De I die terug slaat op de iPad, iPhone en iPod. En OS voor operating system.

De iPhone 6 is verkrijgbaar in 3 verschillende opslaggroottes, 3 kleuren en in 1 groter formaat. De iPhone is verkrijgbaar in de kleuren: spacegrijs, goud en zilver. De kleuren goud en zilver hebben een witte voorkant, de achterkant is goud of zilver. De spacegrijs heeft een zwarte voorkant en een grijze achterkant. De opslag van je iPhone 6 kan bestaan uit: 16Gb, 64GB of 128GB. De prijzen van de iPhone lopen per GB op. De 16GB is goedkoper de 64GB. De iPhone is 129 gram en heeft een camera van 8,0 megapixel. En hij is 138 x 67 x 6.9 mm groot. Het scherm van de iPhone 6 is erg sterk en gaat niet snel kapot!

De iPhone 6 heeft al een nieuwe opvolger, namelijk de iPhone 6s. Deze kwam een jaar later uit.

Meer lezen? Kijk dan op deze website!

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Comments are closed.