Hoge verwachtingen omtrent de iPhone 6S

0

De iPhone 6 is nog geen jaar te verkrijgen in Nederland, of de geruchten rondom het nieuwste toestel van Apple gaan al behoorlijk rond. De verwachting is dat Apple haar nieuwste model, de iPhone 6S, eind september van dit jaar zal gaan presenteren. Gebruikers kunnen dit toestel dan natuurlijk bij T-Mobile en andere aanbieders verkrijgen. Er gaan al vele geruchten rond, over onder andere de specificaties van het toestel.

Apple blijft marktleider

Apple is nog steeds één van de grootste spelers op de smartphone markt. De iPhone is het paradepaardje van Apple en dit toestel is nog steeds enorm gewild. Toch bleek al gauw, dat Apple dit jaar enorm veel concurrentie heeft gekregen van Samsung. De Samsung Galaxy S6 werd al snel uitgeroepen als de smartphone van 2015 en Apple bleef met haar iPhone 6 op bepaalde vlakken toch iets achter. Natuurlijk wil Apple dit graag rechtzetten en Samsung juist weer voorbijstreven. De iPhone 6S zal dan ook zeker op een aantal vlakken zijn verbeterd, ten opzichte van het voorgaande toestel.

Wat kan men verwachten van de iPhone 6S

Het zijn tot nu toe natuurlijk alleen nog maar geruchten, maar toch beloven deze geruchten heel wat. Eén van de grootste geruchten, gaat over de processor en het geheugen van de smartphone. De iPhone 6S zal namelijk een A9-chip gaan krijgen en een werkgeheugen van maar liefst 2GB. Hierdoor zal het toestel ook een stuk sneller gaan werken. Een enorm prettige bijkomstigheid. Apple heeft al aangegeven, dat ook het besturingssysteem een update zal gaan krijgen. In het najaar van 2015 zal de release van iOS 9 gaan plaatsvinden en de verwachting is dan ook, dat de iPhone 6S ook al meteen op iOS 9 zal gaan draaien. Daarnaast zal het toestel ondersteuning gaan krijgen voor het 4G+ netwerk, waardoor er met hogere downloadsnelheden kan worden gewerkt. Naast een vergroting van het werkgeheugen, zal het opslaggeheugen ook worden aangepakt. Naar verwachting zal de iPhone 6S namelijk te verkrijgen zijn, met een minimaal opslaggeheugen van 32 GB.

Apple kreeg toch geregeld kritiek op de ingezette camera’s, bij haar iPhone’s. Ondanks dat de iPhone perfecte foto’s maakt, blijven het aantal megapixels toch steeds achter bij de concurrentie. Zodoende krijgt de iPhone 6S een camera met 12 megapixels. Hieruit blijkt maar weer, dat Apple de recensies van haar gebruikers serieus neemt. Ook de frontcamera zal worden verbeterd, deze zal namelijk 5 megapixels gaan krijgen.

Modellen en uitvoeringen

De iPhone 6S zal net als de voorgangers, weer in twee varianten worden uitgebracht. De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. De behuizing van deze toestellen zal niet worden veranderd en ook wordt er verwacht dat de afmetingen en het gewicht hetzelfde zullen blijven. Daarnaast zal er ook in de schermen niets veranderen. De iPhone 6S zal dus een 4,7 inch scherm krijgen en de iPhone 6S Plus zal verkrijgbaar zijn met een 5,5 inch scherm. De smartphone zal daarnaast te verkrijgen zijn in vier verschillende kleuren. Zilver, goud, spacegrijs en roségoud. De aanschafprijs zal naar alle waarschijnlijkheid, rond de € 699,- liggen. De verwachting is, dat de iPhone 6S vanaf eind september in onder andere Nederland te verkrijgen zal zijn. Gebruikers kunnen dit toestel dan natuurlijk bij T-Mobile en andere aanbieders verkrijgen.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Comments are closed.