Ga je voor de iPhone 6 of iPhone 6 Plus?

0

Vanaf heden kun je de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus al vooruit bestellen. Naar alle waarschijnlijkheid kun je het toestel dan 26 september thuis verwachten. Nu Apple twee top toestellen op de markt breng tis de vraag die heerst; welke iPhone heeft jouw voorkeur?

Je hebt zoals gezegd de keuze uit de iPhone 6 met 4,7 inch display en je kunt kiezen voor de iPhone 6 Plus met 5,5 inch display. Kies je voor klein en strak of kies je voor groot en vet? Wat wordt het iPhone 6 of iPhone 6 Plus?

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak, neem alle tijd om op onze website er achter te komen dat de iPhone 6 Plus gewoon weg de beste keuze is want het is de eerste iPhone phablet, het heeft een 5,5 inch display met Full HD resolutie en het heeft optische beeldstabilisatie bij de iSight camera.

Het is wel zeker dat je geen spijt krijgt als je de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus koopt. Het zijn beide geweldige toestellen maar iPhone 6 Plus biedt net dat beetje extra waardoor het beter is. Bekijk op onze website waar je de iPhone 6 plus het goedkoopst kan aanschaffen in combinatie met een mobiel telefoon abonnement.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Comments are closed.