5 Handige tips om de batterijduur van de iPhone 6S te sparen

0

De iPhone is de populairste smartphone ter wereld. Zoals het geval is bij iedere smartphone die populair is wordt de iPhone 6S iedere dag veelvuldig gebruikt. Dit is helemaal het geval bij een iPhone abonnement met veel data. Dit zorgt ervoor dat de batterijduur vaak verkort wordt. Hoe kun je de batterijduur verlengen? Met de volgende 5 handige tips kun je de batterijduur van de iPhone 6S verlengen:

Data minder vaak ophalen
Het is verstandig om de meldingen aan te laten staan van de email maar je kunt wel instellen hoe vaak de email gecontroleerd wordt op de server. Dit doe je door de iPhone minder vaak de nieuwe data te laten fetchen. Dit kan gedaan worden voor de Mail, Contacten en Agenda apps. Selecteer Fetch nieuwe data en schakel Push uit. Je kunt vervolgens selecteren om welke tijdsperiode de data gecontroleerd wordt.

Locatievoorzieningen uitschakelen
Als je de batterij wilt besparen dan kun je de locatievoorzieningen uitschakelen. Het kan per app uitgeschakeld worden of voor allemaal tegelijk. Voor veel apps is het niet nodig om je locatie bij te houden. Het zorgt echter wel voor meer gebruik van de batterij. Het kan uitgeschakeld worden in de Instellingen app.

App Store updates uitschakelen
In de voorkeuren van de App Store en iTunes Store kunnen automatische updates uitgeschakeld worden. Dit zorgt ervoor dat apps niet op de achtergrond gecontroleerd worden op nieuwe versies. De geïnstalleerde apps worden dan niet op de achtergrond gecontroleerd.

Schakel de gezondheidsdata uit
De Gezondheid app is leuk maar gebruik je het ook echt? Als je je niet interesseert voor het aantal stappen schakel deze data dan uit. Het heeft geen toegevoegde waarde als je het niet gebruikt. Ga naar Instellingen > Privacy > Beweging en conditie om het tracken van de data uit te schakelen. Dit kan voor alle apps maar ook voor de Gezondheid app alleen.

Bron: http://www.apple.com/nl/batteries/maximizing-performance/

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Comments are closed.