26 september is de iPhone 6 Plus bij de Nederlandse Apple Stores verkrijgbaar

0

De dag na de presentatie van de iPhone 6 Plus was al duidelijk dat wij in Nederland op vrijdag 26 september de iPhone 6 Plus konden gaan bestellen maar wil je het toestel ontzettend graag? Pak je kampeer spullen en ga voor één van de Apple Stores in Nederland zitten!

De iPhone 6 Plus is namelijk op vrijdag 26 september vanaf 8 uur verkrijgbaar bij de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Wil je er absoluut zeker van zijn dat jij straks loopt met de iPhone 6 Plus dan kun je beter nu al een slaapzak, stoel en een voorraad eten en drinken meenemen want naar verluidt hebben de Nederlandse Apple Stores niet heel veel exemplaren.

In Amerika zitten sommige mensen nu al twee weken voor een Apple Store om er maar zeker van te zijn dat ze volgende week vrijdag 19 september als eerste een nieuw exemplaar kunnen bemachtigen. Of het ook zo’n storm loopt in Nederland is nog maar de vraag maar dat er vrijdag 26 september een lange rij voor de Apple Store zal staan is overduidelijk want de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn het gesprek van de dag!

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Comments are closed.